norshahida's FotoPage

By: norshahida yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 3-Mar-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
besday tok

wif tok kt luar kedai
wif kak Reef
kakak aku,abg faizal ngn anak sedara aku
View all 13 photos...
eerrmmpp arini besday tok...
suma berpakat nk celebrate..dari awal2 dh bincang nk bagi adiah apa tuk tok..
tuk pengetahuan suma..aku cuma tinggal tok perempuan jerk...

so pikir punya pikir..akhirnya..maksu cakap nk g celebrate kt steamboat area sungai petani..
hehehhe so petang kemarin kami sekuarga dh berangkat ke umah maksu di bertam..
pagi nih kami makin lebih kurang ja dulu..hehhe..
then tengahari sempat kuar ngn kak reef ngn mak g shopping kain tuk kenuri kat cawangan Jakel
di sungai petani..kedai Alamode..Fuhh mmg sale gila..
heheh bukan apa..aku sebenarnya nak survey kain akad nikah baju melayu tuk my future hubby...

then shoping nya shoping smpai petang...
lebih kurang kul 6.30 kami bertolak dari Bertam ke Sungai Petani..Hujan mmg lebat gilaa...
Tapi yang behnya suma ada..Dari anak,cucu sampailah ke cicit sumanya ada..hahah
reunion kecik..cz pakcik dr KL xturun...
Apapun Hepi Besday Tok..Moga Panjang Umur..
kalau suma nak tau..tok aku nih memang sporting gila...
time aku ada masalah dia msti tnya...bg advice..
aku kawan ngan sapa pun aku cita kt dia..
Hahahah dlm erti kata lain..tok yg terbaik..my beloved grandma..


Friday, 29-Feb-2008 06:44 Email | Share | | Bookmark
Teman Sejati...

Wif all my bestftrens
Wif Sarah (Cari Menantu) & Kak Nab
Me & Ira
View all 6 photos...
Selama ini
Ku mencari-cari...Teman yang sejati
Buat menemani perjuangan suci
Bersyukur kini pada mu ilahi..teman yang dicari
Selama ini telah kutemui

Dengannya disisi..
Perjuangan ini senang diharungi..
Bertambah murni kasih ilahi
KepadaMu Allah..
Ku panjatkan doa..
Agar berkekalan kasih sayang kita

Kepadamu teman..
Ku pohon sokongan,pengorbanan..
Dan pengertian..
T
elah kuungkapkan..
Segala-galanya..
KepadaMu Allah..
Ku pohon restu..agar kita kekal bersatu

Kepadamu teman..
Teruskan perjuangan,pengorbanan dan..
Kesetiaan..

Telah kuungkapkan segala-galanya...
Itulah tamdanya..
Kejujuran kita..


Thursday, 28-Feb-2008 06:33 Email | Share | | Bookmark
My Lil Niece - Farah Nordanisha Dania

15 min after born
little princess
hii angah..
View all 9 photos...
This is my kiut lil sis..borne 4 Sept 2007...hehheh
Tarikh nih mmg akan dikenang sampai bila2...eerrmmppp mana tak nyaa...
pada tarikh tue adik ieyda ada konvo dekat kulim..then pagi2 lagi mmg kitaowang dh bersiap2 nk ke konvo adik ieyda..pada masa yg sama family abg ipar call..kata akak dh masuk labour room...huuuuhhh kelam kabut kitaowang..
then at last decide tuk attend gak konvo adik laki..cz kesian dekat dia kan..1st konvo...
then masa tgh konvo,mmg xsenang hati gila teringatkan akak dlm labour room..maklumlah anak sedara dan cucu pertama dlm keluarga....

Habis jerk konvo..dh tengahari...suruh adik laki tangkap gmbar cepat2 (chian adik xsempat sembang byk2 ngn member dia)...nk lari balik penang pulak..then kitaowang terus ke hospital...
tgk akak..tapi dia belum melahirkan my kiut niece lae...

dh ptg baru my kiut niece keluar ...hehehh hepinya masa tue ..automatic kita dh jadik angah..
macam tue gak ngn mak ngn abah..dh jadik mak tuk ngn tuk abah..suma happy..alhamdullilah suma selamat..hahhahah paling kesian skali..lebih kurang pukul 8 mlm bawu kitaorang mkn,dr pagi...papun skang nih..dania dah umur 5 bulan ++...


Tuesday, 26-Feb-2008 03:15 Email | Share | | Bookmark
my big day_engagement ( 07 July 2007 )

me wif my fiance
bergmbr di celah bunga melur
my lovely fiance
View all 15 photos...
Alhamdullilah..aku dh selamat jadi tunangan org..
Atas desakan member2 suruh aku buat jugak fotopages nih..so ku gagahi jua..

Ok this is my 1st percubaan..Gmbr masa hari pertunangan pada 07.07.2007..hehehh orang kata tarikh keramat tue..Eerrmm actually xder apa keramatnya pun,cuma tarikh tue cantik..dan yg paling important..Date yg paling bermakna buat aku ngn fiance...

Actually kami kenal since sek.ren lae..1 kelas masa standard 6..then g sek.men pun still scholl yg sama..tapi peliknya kami xpnh bertegur sapa..
Then after SPM masing2 masuk U...mmg loose contact..cz mmg xpnh cakap pun kn..
Tapi mungkin dah jodoh kami..setelah masing2 break off..kami terjumpa..and keep calling..sampai satu masa fiance cakap dia memang sukakan ieyda..so kami berkawan..
alhamdullillah smpai arini..kami dh selamat ditunangkan...setelah 4 tahun bercinta dan mengenali hati budi masing2....doakan yg terbaik buat kami ber-2


Hepi viewing..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net